onze masterclasses

Wij bieden op ons Atelier ook Masterclasses aan voor professionals. Van lifecasting tot make-up, volgens de laatste ontwikkelingen, altijd up-to-date. 

7-daags Prosthetic
make-up ontwerpen en uitvoeren | Beginner

Wil jij graag meer kennis van SFX make-up van A tot Z? Van het ontwerpen tot het plakken en kleuren en alle stappen daartussenin? Tijdens deze masterclass krijg je in zeven dagen alle basiskennis mee.

2-daagse Lifecast
gezicht | Beginner
& gevorderd

Wil jij graag hoe een gipsen gezichtsafdruk wordt gemaakt? Hoe vervolgens deze afdruk tot een mooi canvas wordt afgewerkt? Tijdens deze masterclass krijg je in 2 dagen alle noodzakelijke kennis én jouw lifecast mee.

2-daagse protheses plakken en kleuren

Wil jij graag meer kennis over siliconen protheses of een opfrissing hoe deze aan te brengen? Wil je graag leren hoe deze zo mooi op kleur te brengen dat ze wegblenden in de huid? Tijdens deze masterclass krijg je in 2 dagen alle basiskennis mee en ga je meerdere protheses plakken en kleuren.

1 delige masterclass | Beginner

Voor grimeurs en visagisten die hun vak serieus nemen en graag als een echte vakidioot up to date kennis op willen doen van alle processen begin tot eind. Deze masterclass is met name ook interessant voor professionals die al jaren actief zijn in het vak, maar alle innovaties hebben moeten missen door overvolle agenda’s en bij gebrek aan gepast aanbod.  Maar het is ook zeker voor de jonge talenten die hun eerste stappen in dit werkveld willen gaan zetten. Dit is een must voor iedereen met grote passie en liefde voor dit fantastische vak!

Wees er snel bij, want plaatsen zijn beperkt.